Ένωση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών τ. Δίκτυου ΣΠΑΠ

ΒΟΥΛΓΑΡΗ 1 & ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 10437 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210.38.32.283 - Fax: 210.52.02.193

Τ-ΣΠΑΠ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

            Με επιτυχία πραγματοποιήσαμε την αποστολή της χορωδίας του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών στη Δράμα, που δώσαμε μια θαυμάσια συναυλία το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.
            Στη συναυλία μας συμμετείχε με τέσσερα τραγούδια και η Χορωδία των Τραίνων Μ.Ε.Α.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ της Δράμας. Στο τέλος όλοι μαζί τραγουδήσαμε για τα τρένα, καταχειροκροτούμενοι από τους συναδέλφους και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
            Προηγουμένως οι χορωδοί και μουσικοί που μας συνοδεύουν επισκεφθήκαμε το Μουσείο Σιδηροδρόμων, ένα κόσμημα για την πόλη της Δράμας και τον Σιδηρόδρομο. Εκεί θαυμάσαμε τα εντυπωσιακά εκθέματα και την αναλυτική ξενάγηση του προέδρου του κ. Μακρόπουλου.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

            Την επομένη είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε τη Μονή της Αναλήψεως του Σωτήρος, όπου συναντήσαμε τον πατέρα Σάββα, που μας είχε συστήσει αυτή την επίσκεψη και είχε παρακολουθήσει και τη συναυλία μας. Προσκυνήσαμε το λείψανο του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη, που εόρταζε στις 4 Νοεμβρίου και γνωρίσαμε το βίο του από μια μοναχή.

Στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το μοναδικό ποτάμιο σπήλαιο των πηγών του Αγγίτη ποταμού.

Ο Πρόεδρος,
Ευστάθιος Κολλύρης

Η Γενική Γραμματέας,
Παρασκευή Λυμπεριάδου