Ένωση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών τ. Δίκτυου ΣΠΑΠ

ΒΟΥΛΓΑΡΗ 1 & ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 10437 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210.38.32.283 - Fax: 210.52.02.193

Τ-ΣΠΑΠ
Ενημέρωση

1. Συντάξεις γήρατος βγαίνουν 9-10/2020.
Όσοι συνάδελφοι έχουν βγει με λάθος σύνταξη, το οποίο το βλέπουμε όπως σας έχουμε ενημερώσει με την εφημερίδα, σε όσους έχουν βγει και το χαρτί το ενημερωτικό γράφει ΤΑΠΟΤΕ έχει διορθωθεί το σύστημα μηχανογράφησης και με τον Φεβρουάριο θα πληρωθούν.

2. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όπως σας είχαμε ενημερώσει, με την επιστολή μας, για τις συντάξεις που έχουν εκδοθεί μετά το 2011 και αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ως φορέας το ΤΑΠΟΤΕ ήταν λανθασμένα όπως μας ενημέρωσαν το πρόγραμμα πληροφορικής αποκατέστησε τα λάθη και εκτός απροόπτου οι συντάξεις θα είναι οι σωστές και θα δοθούν και τα αναδρομικά που θα προκύψουν για τον καθένα σας.

3.ΕΤΕΑΕΠ
Σύντομα ολοκληρώνεται από τον ΟΣΕ η αποστολή όλων των παραστατικών και με τις αρχές του νέου έτους θα αρχίσει η έκδοση των βεβαιώσεων από τον ΕΤΕΑΕΠ Ακαδημίας 21 προς τα κατά τόπους ΕΦΚΑ για να εκδοθούν οι επικουρικές συντάξεις που καθυστερούν για πάνω από τρία χρόνια.

4.Τα νέα εφάπαξ βγαίνουν απρόσκοπτα, με το νέο έτος θα υπάρξει μεγαλύτερη ροή στα εφάπαξ στα οποία δεν είχαν υπολογίσει τις δευτερεύουσες απολαβές. Σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η ενημέρωση του ΟΣΕ με το ταμείο και στις αρχές του έτους θα ξεκινήσει απρόσκοπτα η έκδοση των επικουρικών συντάξεων.

5.Ασφαλιστική ικανότητα
Εντός των ημερών θα ψηφιστεί διάταξη για παράταση, αυτής, για τα έμμεσα μέλη.

Συνάδελφοι, δυστυχώς από το νέο έτος, το ταμείο μας θα πάψει να λειτουργεί θα σας ενημερώσουμε όταν κυκλοφορήσει το ΦΕΚ.Μας κάνει εντύπωση πως καταργούνται χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς αρμοδιοτήτων στα περιφερειακά παράρτημα του ΕΦΚΑ.
Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση;

6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους του ταμείου μας, Αγ. Κωνσταντίνου 16 που καταργείται από το νέο έτος, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθούσαν, παρά όλο τον φόρτο εργασίας, και ήταν πάντα πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν,  τους ευχόμαστε καλή συνέχεια όπου και αν πάνε και ένα είναι σίγουρο ότι και στα νέα τους καθήκοντα θα ανταποκριθούν πλήρως.