Ένωση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών τ. Δίκτυου ΣΠΑΠ

ΒΟΥΛΓΑΡΗ 1 & ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 10437 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210.38.32.283 - Fax: 210.52.02.193

Τ-ΣΠΑΠ
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Μακεδονίας – Θράκης

Αγαπητοί συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί ανά την Ελλάδα. Ο σύνδεσμος συνταξιούχων σιδηροδρομικών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ σας στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας. Τονίζουμε ότι εμείς αντέξαμε σε δυσκολότερες οικονομικές- κοινωνικές και εργασιακές καταστάσεις για αυτό θα βγούμε νικητές. Ζούμε στιγμές υγειονομικής και όχι μόνο αβεβαιότητας λόγο της πανδημίας που απειλητικός καθώς είναι ο ιός χτυπά περισσότερο τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας .
Η εφαρμογή των κανόνων ασφάλειας είναι μονόδρομος πολύ περισσότερο σε εμάς τους συνταξιούχους για να αποφύγουμε έτσι τις σοβαρές συνέπειες της πανδημίας. Ζήσαμε επίσης στο πετσί μας τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Λόγο των εορτών, σαν δώρο στους συνταξιούχους από την πολιτεία, ζητάμε να εξοπλίσει με πράξεις και όχι με λόγια το εθνικό σύστημα υγείας.

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ
Οι αγωγές που αφορούν τα αναδρομικά για τις μειώσεις στις κύριες συντάξεις, τα δώρα και τους τόκους παραμένουν ενεργές και θα εκδικασθούν το πρώτο τρίμηνο του 2021. Δεν έχουμε πάρει ακόμα ημερομηνία εκδίκασης για τις αγωγές που αφορούν τις μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις.

Σας ενημερώνουμε οτι τις μέρες που η πολιτεία απαγορεύει τις μετακινήσεις ανθρώπων το σωματείο θα είναι κλειστό και η επικοινωνία μας όπως δηλώσαμε και σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας θα γίνεται στα τηλέφωνα 6977836095 - 6985964942 και στο mail: sssmakthrak@gmail.com. Επίσης οι καθιερωμένες εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας στα παραρτήματα ακυρώνονται για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας εύχονται οι άγιες μέρες που έρχονται ας φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ