Ένωση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών τ. Δίκτυου ΣΠΑΠ

ΒΟΥΛΓΑΡΗ 1 & ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 10437 ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210.38.32.283 - Fax: 210.52.02.193

Τ-ΣΠΑΠ
Ευχές από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας

Ο καλύτερος χρόνος να είναι το 2021!

Στο τελείωμα αυτού του χρόνου και στην αυγή του νέου έτους  ας κάνουμε όλοι μια ευχή. Το 2021 να είναι ένας χρόνος καλύτερος από αυτόν που φεύγει.  Με  υγεία , κοινωνική δικαιοσύνη, γεφύρωση των κοινωνικών ανισοτήτων, εργασία  και με λιγότερες οικονομικές απώλειες.

Ως Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας θέλουμε ο νέος χρόνος να μας βρει αφενός όλους μαζί με πνεύμα Ομόνοιας και Καταλαγής,   αλλά δίχως την συνεχιζόμενη αγωνία για τις συντάξεις και τα δικαιώματα όλων εμάς που μια ζωή στηρίξαμε και στηρίζουμε τα θεμέλια του κράτους με την εργασία μας.

Θέλουμε ως παρακαταθήκη να αφήσουμε στις νέες γενιές την Ελπίδα για το Αύριο και όπως η δική μας γενιά κατάφερε να στηρίξει το κοινωνικό κράτος με τις εισφορές και τον κόπο της,  έτσι και η νέα γενιά να δώσει τη σκυτάλη στην επόμενη. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να υπάρχει ένα εύρωστο Κοινωνικό σύστημα Ασφάλισης που να προσφέρει  τα ανάλογα ανταποδίδοντας τους κόπους μια ολόκληρης ζωής. Να προσφέρει μια νέα ποιότητα ζωής, χωρίς δοκιμασίες χωρίς, εκπτώσεις και ούτε φυσικά με μειώσεις που φέρνουν φτώχια και δυσκολίες.

Για όλα αυτά εμείς,  ως Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία  Συνταξιούχων Ελλάδας νοιαζόμαστε και θέλουμε ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο για εμάς και την Πατρίδα μας.

Ευχόμαστε  και για το 2021 οι συνταξιούχοι, να συνεχίσουν να έχουν αυτό που δεν έχασαν ποτέ τους, την περηφάνια τους!!!